Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

Αναβολή του Δικαστηρίου για την μονιμοποίηση της 06-10-2017

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΛΥΡΗΣ – ΣΥΡΡΟΘΑΝΑΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 32, ΑΘΗΝΑ 10673 ▪ ΤΗΛ.: 2103608504 ▪ FAX: 2103608509 ▪ Web: www.koliris.gr
Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,
με την παρούσα σας ενημερώνουμε πως η υπόθεση της 6ης/10/2017 ενώπιον του Ε' Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών θα αναβληθεί, και τούτο με ευθύνη των κυρίων Εισηγητών Εφετών του Δικαστηρίου, κάτι το οποίο υπήρχε πάντα ως ενδεχόμενο ειδικά στο Διοικητικό Εφετείο.
Ωστόσο εμείς ζητήσαμε από όλους σας πληρεξούσια έγκαιρα για να είμαστε σε κάθε περίπτωση πανέτοιμοι για την Δίκη, ως έχουμε υποχρέωση.
Επίσης, υπενθυμίζουμε φιλικά, πως φυσικά και είχαμε ασκήσει κάθε δυνατή πίεση για να συζητηθεί η υπόθεση την Παρασκευή.
Συνεπώς, δεν απαιτείται η φυσική παρουσία κανενός και θα σας ειδοποιήσουμε με νεότερη επιστολή μας για την ημερομηνία Δικασίμου.
Προς άρση κάθε παρερμηνείας, η αναβολή δεν σημαίνει τίποτα κακό για την ουσία της υπόθεσης.
Επίσης αναγκάζομαι να διευκρινίσω τα εξής: Τα πινάκια του δικαστηρίου αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Αν θα συζητηθεί μια υπόθεση ή μη αναγράφεται με ευθύνη της γραμματείας του Εφετείου. Όταν υπάρχει η λέξη «συζήτηση», η υπόθεση συζητείται, όταν υπάρχει η λέξη «αναβολή», η υπόθεση θα αναβληθεί, όταν δεν υπάρχει καμία ένδειξη, προφανώς και δεν είναι ασφαλές και υπεύθυνο να πει κάποιος για μια τόσο σημαντική υπόθεση ότι η υπόθεση θα αναβληθεί σίγουρα, ειδικά όταν ο δικηγόρος πιέζει θεσμικά μέχρι το τέλος για να γίνει η υπόθεση.
Με εκτίμηση,
Δρ. Ηλίας Κολλύρης