Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

Έκκληση για Βοήθεια


ΜΥΤΙΛΗΝΗ 02/04/2015
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
Ν. ΛΕΣΒΟΥ.
Απευθύνουμε έκκληση προς όλα τα σωματεία μέλη της ομοσπονδίας και όλους τους συναδέλφους, για οικονομική βοήθεια του συνάδελφου μας Πολίτη Λυκούργου του Γεώργιου, ετών 51, οδηγού (Π.Π.Υ.- Π.Υ Μυτιλήνης),
Ο όποιος υπέστη ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα με μηχανάκι στις 8/10/2013 πηγαίνοντας να αναλάβει υπηρεσία σε δασικό περιπολικό, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανίο-εγκεφαλικές κακώσεις, δεξιά ημιπληγία, απώλεια της ομιλίας του, κρίσεις τύπου ¨ε¨ (επιληπτικές) και πολύ σοβαρές ψυχιατρικές διαταραχές.
Από τότε ζει ένα “Γολγοθά” για να μπορέσει να ξανά σταθεί στα ποδιά του και να αποκαταστήσει όσες βλάβες θεωρούνται αναστρέψιμες, δυστυχώς το μονό εισόδημα που έχει είναι 500 ευρώ το μήνα από το ΙΚΑ (ΠΕΔΥ). συνεχίζει φυσικοθεραπεία, λογοθεραπεία, κινησιοθεραπεία, εργοθεραπεία, ψυχιατρική και νευρολογική υποστήριξη.
Τα έσοδα του μηνιαίως καταλαβαίνετε ότι δεν επαρκούν σχεδόν ούτε για την διατροφή του και το ενοίκιο του, ο φυσικοθεραπευτής μονό κοστίζει 400 ευρώ, το ενοίκιο του 200 ευρώ και η συμμετοχή της φαρμακευτικής αγωγής ανέρχεται στο ποσό των 150 ευρώ μηνιαίως.
Καταλαβαίνουμε όλοι πως η κατάσταση του είναι παρά πολύ σοβαρή και επειδή υπάρχουν δείγματα μερικής αποκατάστασης, πιστεύουμε ότι θα δείξετε την ευαισθησία σας, συμβάλλοντας ατομικά οικονομικά και όσο μπορεί το κάθε σωματείο, προκειμένου να βοηθήσουμε το συνάδελφο μας να συνεχίσει το δύσκολο αυτό αγώνα για να ξανά-σταθεί στα πόδια του.
Μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε σκεπτόμενοι ότι θα μπορούσε να είχε συμβεί στον οποιοδήποτε από εμάς.
Παρακαλώ όπως λάβετε σοβαρά υπόψη σας την ανωτέρω παράκληση μας για βοήθεια.
Ο τραπεζικός λογαριασμός που μπορεί να κατατεθεί οποιοδήποτε ποσό είναι στην Εθνική Τράπεζα στο όνομα Πολίτης Λυκούργος του Γεώργιου και Βάμβουλα Φωτεινή.
αριθμός : GR 0401104150000041564430951.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΧΙΩΤΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6985929809