Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Πρέπει να βοηθήσουμε το παιδάκι


ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Συνάδελφοι, ο Συνάδελφος μας Σταυρίδης Βασίλειος Πενταετής Πυροσβέστης, που υπηρετεί στον 2ο Π.Σ. Θεσσαλονίκης ο οποίος είναι γονέας πολύτεκνης οικογένειας, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με τον τετράχρονο γιο του που θα χρειαστεί σε πρώτη φάση δυο εγχειρήσεις οι οποίες θα κρίνουν την συνέχεια .
Για τις δυο αυτές εγχειρήσεις θα χρειαστούν σύμφωνα με τους υπευθύνους τουλάχιστον 8.000 ευρώ .
Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα χρήματα που παίρνουμε εμείς οι Πενταετείς δεν φτάνουν έστω και για να συντηρηθεί μια πολύτεκνη οικογένεια, πόσο μάλλον για προβλήματα υγείας που χρειάζονται για να λυθούν εν μέρη 8,000 ευρώ.

Παρακαλούμε όλους τους Συναδέλφους και μη, να βοηθήσουν ενισχύοντας οικονομικά τον συνάδελφο Σταυρίδη Βασίλειο βάζοντας στο λογαριασμό τραπέζης της ALPHA BANK GR.0401407350735002340001373 ότι χρηματικό ποσό μπορούν και έχουν την διάθεση, με την πρόθεση να σώσουμε ένα παιδί τεσσάρων χρονών.

Για επικοινωνία με τον γονέα και συνάδελφο Σταυρίδη Βασίλη, το τηλ είναι 6947636214.Σημείωση διαχειριστή: Συνάδελφοι, η ημέρα τον εκλογών είναι μια ευκαιρία, μιας και θα ήμαστε όλοι στις υπηρεσίες μας, να μαζευτούν ανά υπηρεσία τα χρήματα και να γίνει η κατάθεση με μία κίνηση ανά υπηρεσία. Ας πάρουν ανά υπηρεσία κάποιοι συνάδελφοι την πρωτοβουλία για να γίνει η κίνηση.
 Όλοι μαζί μπορούμε να μετριάσουμε τον πόνο αυτού του παιδιού.
 
Ευχαριστούμε πολύ.