Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση & Ενημέρωση μελών Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μέγαρα 22/1/2014
Το νεοεκλεγέν συμβούλιο της Ομοσπονδίας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους συνέδρους που παραβρέθηκαν στο συνέδριο της Ομοσπονδίας στις 19/01/2014 και τίμησαν με την παρουσία τους, τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και τους συναδέλφους που εκπροσωπούν. Η συμμετοχή ήταν καθολική και άγγιξε το 99%.
Λόγω της ανάληψης των νέων καθηκόντων από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, παρατηρήθηκε μια καθυστέρηση στην ενημέρωση τις τελευταίες ημέρες. Πλέον, με τις αρχαιρεσίες ολοκληρωμένες, η ενημέρωση θα είναι άμεση.
Για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ 22/1/2014

 ΝΕΟΥ ΔΣ.jpg
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
Αριθμός Απόφασης Εγγραφής 830/5.2.2004 ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ
Σωκράτους 21 & Πλουτάρχου 6 – ΜΕΓΑΡΑ - Τ.Κ. 19100 - ΤΗΛ. – FAX.: 22960 29144
Μέλος Γ.Σ.Ε.Ε. – www.pospid.gr - e-mail: pospid@gmail.com
Αρ. Πρωτ. 23 Μέγαρα 22/1/2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

Το νεοεκλεγέν Δ/Σ της ομοσπονδίας μας αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γ.Γ Πολιτικής προστασίας κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στα τρέχον θέματα μας.
Ο κ. Γενικός μας ενημέρωσε ότι:
1)Άμεσα το ν/σ της αναδιοργάνωσης του Π.Σ θα κατατεθεί για συζήτηση και ψήφιση στην βουλή.
2) Δεν χρειάζεται να υπάρχει καμία ανησυχία για την πρόσληψη των συναδέλφων συμβασιούχων για την νέα αντιπυρική περίοδο.
Την επόμενη μέρα 21/01/2014 σε προγραμματισμένη σύσκεψη στο γραφείο του Ειδικού Γραμματέα του Σ.ΕΠ.Ε κ.Πανταζή Κων/νο παρουσία του υφυπουργού εργασίας κ. Κεγκέρογλου Βασίλη, συζητήθηκαν περιπτώσεις παραβάσεων σε εργασιακά μας δικαιώματα όπως (ωράρια, άδειες, υπερωρίες κ.α) και ζητήθηκε η επέμβαση των ελεγκτικών μηχανισμών του όπου εκδηλώνονται τέτοιου είδους φαινόμενα.
Τις επόμενες μέρες αναμένονται νέες συναντήσεις και με άλλους φορείς που χρήζουν αρμοδιότητα στα θέματα μας .

Για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

Ο Πρόεδρος
Φαραντάκης Α.

Ο Γραμματέας
Ανδρεαδάκης Β.