Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ενημέρωση μελών Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ.- 20/9/2011

Το έμβλημα της ΠΟΣΠΥΔΤο τελευταίο διάστημα στα πλαίσια της ενημέρωσης, των αποριών και διευκρινήσεων των μελών μας για όλα τα θέματα που μας αφορούν, η ΠΟΣΠΥΔ πραγματοποίησε ενημερώσεις σε Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, Σουφλί, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Κομοτηνή, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύγυρο, 2η ΕΜΑΚ, Λαγκαδά, Σταυρό, Φλώρινα, Γρεβενά, Τρίκαλα, Κοζάνη, Καστοριά, Λάρισα, Καρδίτσα, Κατερίνη, Βόλο, Λιβαδειά, Χαλκίδα, Λαμία, Στυλίδα, Ν. Ηρακλείου, Χανιά, Ρέθυμνο, Άρτα, Αμφιλοχία, Ιωάννινα κ.α.
Η ΠΟΣΠΥΔ θα ολοκληρώσει την ενημέρωση και σε άλλες περιοχές της επικράτειας. Σε άλλες περιοχές υπήρξαν αρκετές παρουσίες και διευκρινήσεις από συναδέλφους, σε άλλες περιοχές ήταν μικρή η συμμετοχή και σε λίγες περιοχές δεν υπήρχαν καθόλου συνάδελφοι, είτε ήταν οι συνάδελφοι εντός είτε εκτός ρύθμισης!!!
Η ΠΟΣΠΥΔ ευχαριστεί τα Σωματεία και τα Προεδρεία για την οργάνωση και μέριμνα ώστε να υπάρχει ενημέρωση των συναδέλφων. Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους συναδέλφους καθώς τα πράγματα, λόγω των καταστάσεων είναι ρευστά για ΟΛΟΥΣ μας!!!
Τις προηγούμενες ημέρες οι αιτήσεις στον διαγωνισμό για συμβασιούχους πυροσβέστες άγγιξαν τις 3.000 και στο σύνολο μαζί με πολίτες έχουν ξεπεράσει τις 13.000.
Τις επόμενες μέρες λήγει και η προθεσμία της προκήρυξης και υπάρχουν και αρκετές απορριπτικές αιτήσεις και στις κατηγορίες των ιδιωτών και στις κατηγορίες των συμβασιούχων πυροσβεστών.