Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

Ενημερωση μελών ΠΟΣΠΥΔ απ 182 12/12/2010

Στις 12/12/2010 σε εκδήλωση στο Ρέθυμνο παραβρέθηκε το Προεδρείο της ΠΟΣΠΥΔ και πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον αξιότιμο Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου, με τον Υφυπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. κ. Εμ. Όθωνα, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σκανδαλίδη, με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μ. Αποστολάκη, με τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Κεγκέρογλου, με τον Γ.Γ. του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχ. Καρχιμάκη και τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ. Σκουλάκη, Δαμιανάκη και Βαλυράκη για εργασιακά θέματα. Δήλωσαν όλοι την πρόθεσή τους για την επίλυση του εργασιακού μας.
Συνάδελφοι, σας γνωστοποιούμε ότι στην συνάντηση στις10/12/2010 στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών, με πρωτοβουλία του Γραμματέα της ΠΟΣΠΥΔ κ. Αλ. Φαραντάκη, συλλέχθηκαν υπογραφές από 20 Προεδρεία Σωματείων και δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση και άλλα 8 Προεδρεία μέλη της ΠΟΣΠΥΔ και ξεκαθαρίζεται προς πάσα κατεύθυνση η δέσμευση των ιδρυτικών μελών της ΠΟΣΠΥΔ στις 17/12/2003 ότι οι ενέργειες της ΠΟΣΠΥΔ θα απέχουν από κομματικούς και ιδιοτελείς λόγους και θα είναι πάντα ενωτικές και ενιαίες σε όλες τις μορφές της.
Καταδικάζουμε, όπως κάνουμε χρόνια τώρα, οποιαδήποτε διασπαστική ενέργεια και περισσότερο τώρα από ποτέ. Tα παραπάνω θα τα διασφαλίσουμε με οποιοδήποτε τρόπο και δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση άλλες «καταστάσεις» τις οποίες είμαστε έτοιμοι και να τις καταδικάσουμε άμεσα και να τις καταστείλουμε, που είναι αντίθετες με τα παραπάνω.