Τρίτη, 7 Απριλίου 2009

Δελτίο τύπου από επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ


ΑΡ. ΠΡΩΤ. 27 KOMOTHNH 07/04/2009


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Καβάλα επισκέφτηκε στης 1 Απριλίου 2009 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Σωματείου Γιάννης Παπαναστασίου και ο συνάδελφος Δημήτρης Μακρίδης αντιπρόσωπος του Σωματείου στην ΠΟΣΠΥΔ .
Μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Τσίπρα υπήρξε πεντάλεπτη συζήτηση στην οποία του θέσαμε τα προβλήματα του κλάδου μας που διαιωνίζονται και περιμένουν λύση, τον ενημερώσαμε για τις τελευταίες εξελίξεις πριν αλλά και μετά την κινητοποίηση στην Αθήνα, αλλά και για τη στάση της κυβέρνησης που μας εμπαίζει ενώ έχει δεσμευτεί για την επίλυση του εργασιακού μας.
Διαρκώς ψάχνει προφάσεις ( νομικά καλύμματα – οικονομική κρίση ) με αποτέλεσμα την αναβλητικότητα επίλυσης, και από την άλλη την αγανάκτηση των συναδέλφων για τον εμπαιγμό και την κοροϊδία που συνεχίζεται, του τονίσαμε ότι στις ερχόμενες ευρωεκλογές αυτές οι πολιτικές θα πάρουν την απάντηση και τους υπεύθυνους για αυτές, θα τους στείλουμε στο σπίτι τους.
Του ζητήσαμε τη συμβολή του στον αγώνα μας, και τη συνεχή επαφή με τα συνδικαλιστικά μας όργανα Ομοσπονδία και Σωματεία για την οριστική επίλυση του εργασιακού μας .
Ο ίδιος μας εξέφρασε την στήριξή του, αλλά και του κ. Αλαβάνου ο οποίος έχει δώσει αρκετές μάχες του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή για το θέμα σας, όπως η χθεσινή, θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση μέχρις οριστικής επίλυσης του εργασιακού σας, γιατί το αίτημά σας είναι δίκαιο και έχει αποδειχθεί η χρόνια προσφορά σας, κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει, είτε πολιτικός είναι είτε όχι, άλλωστε οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους, όταν έχεις χάσει δεκάδες συναδέλφους την ώρα του καθήκοντος δεν χρειάζονται και πολλά λόγια για να αποδείξεις τα αυτονόητα.


Με τιμή το
Διοικητικό Συμβούλιο
του
Σωματείου


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ