Κυριακή, 12 Απριλίου 2009

Δελτίο Τύπου, Σωματείου Ν. Πιερίας Ο ΟΛΥΜΟΣ

Σωματείο εποχικών υπαλλήλων
Πυρόσβεσης & Διάσωσης
Ν. Πιερίας “Ο ΟΛΥΜΠΟΣ”


Κατερίνη 12 Απριλίου 2009
Αριθμός Πρωτοκόλλου…7/2009

Δελτίο Τύπου


Στις 10 Απριλίου 2009, επισκέφτηκε τον Νομό Ημαθίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βεροίας ο αναπληρωτής ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α κ. Μαρκογιαννάκης. Ο κ. Μαρκογιαννάκης ζήτησε και συνομίλησε με συναδέλφους συμβασιούχους πυροσβέστες που στελέχωναν την υπηρεσία Βεροίας.
Σε ερώτηση που έγινε προς τον Υπουργό σχετικά με το τι θα γίνει με το εργασιακό μας, ο κύριος Υπουργός απάντησε ότι, για το 2009 δεν γίνετε τίποτα λόγο πιέσεων από την Ευρωπαϊκή Ένωση που έθεσε πλαφόν για φέτος στον αριθμό των προσλήψεων από το Ελληνικό Δημόσιο.
Το θέμα μας, είπε ο Υπουργός, έχει συζητηθεί και σε Πρωθυπουργικό επίπεδο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Πρωθυπουργός δεν θέλει και δεν πρέπει τόση εμπειρία να χαθεί. Η θέση του Πρωθυπουργού αλλά και η δικιά του, μας βεβαίωσε ότι είναι θετική προς εμάς.
Σχετικά με τα εργασιακά μας, είπε, ότι θα κοιτάξει για τους υπόλοιπους 4 μήνες να μας εντάξει-χρηματοδοτήσει από κονδύλια της πολιτικής προστασίας.
Σε ερώτηση σχετικά με την κόντρα Αρχηγείου με Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ., ο υπουργός απάντησε ότι σε αυτό το θέμα θα κάνει τον πυροσβέστη.

Με εκτίμηση
εκ μέρους
του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Μπέης Χρήστος
Ο Γ. Γραμματέας
Ντουλαπτσής Παναγιώτης